Hoodsfred i Kista – dag 2

lördag 2 juni 2007 kl 19:29

Jag vaknade till strålande väder imorse och hela Kista och Hoodsfred kändes betydligt mer levande idag än igår. Mer folk framför scenerna var självklart en av anledningarna och det härliga vädret gör förstås att fler vill vara utomhus för att umgås och lyssna på musik. Flera mattält, och speciellt det med vattenpiporna, såg väldigt lockande ut.
Hoodsfred
Strax efter lunch pågick debatter på torgscenen med tema på bland annat mångkultur…
Hoodsfred

… men även inne i Kista Galleria hände det spännande grejer. Coolast idag var ett framträdande av livekonstkollektivet Melo som inte bara var dans utan även musikinstrument. Det allra bästa, en dansnummer med en trombonist, finns dock inte med på videon nedan.

Andra bloggar om: , ,
Taggar:
KistaKategori: Kista, Saker att göra & se

6 kommentarer till “Hoodsfred i Kista – dag 2”

 1. sofia:

  Tyckte dock att jag väntat mig mer av festivalen. Undrar dessutom var Lisa NIlsson tog vägen!

 2. behrang:

  verkligen, jag väntade och väntade på lisa nilsson, men ingenting. ingenting. någon information kunde man ha fått i alla fall

 3. Oscar J:

  Melo var koola! Många tonårskillar som gick förbi verkade dock märkbart besvärade av att se två killar göra en kampsportsliknande dans tillsammans. Kampsport är ju ballt, men två killar? Man såg hur hjärnorna arbetade febrilt på stackarna.

 4. Rudolf:

  Kul initiativ.

  Ett gäng grabbar hade texten Night Angels på ryggen.

  Då kände man sig lite passe – var det bra eller dåligt med denna änglaform ?

  …?

 5. Tommy Sollén:

  Hoodsfred var kul! :)
  Jag bor på Köpenhamnsgatan så festivalen var bokstavligen utanför fönstret.
  Det var lite frustrerande att ha hög musik jag inte kunde påverka eller ens ändra volymen på men inte så farligt. Det var roligt att det kändes som att det roliga kom till Kista för en gångs skull.

 6. Simon:

  Till Rudolf: Det var bra med den änglaformen då Night Angels, likt Lugna Gatan, är en antivåldsgrupp med eldsjälar som nattvandrar ideellt.

Kommentera