Hoodsfred i Kista – dag 1

fredag 1 juni 2007 kl 23:16

Golbang - HoodsfredHoodsfredsfestivalens första dag kändes lite tam tyvärr. Förutom lite kyligt väder verkade det vara mest ungdomar som hittat till festivalens konsertscener. Å andra sidan var det lite tidigt att börja med konserter redan före klockan 18.00 en fredag eftermiddag.

Medan vi väntade på Golbangs efterlängtade spelning bjöd kvällens konferencier på ett oplanerat lite beat box-showande med en ung kille från publiken. Killen presenterades som ”min son” av konferenciern men var förmodligen en lokal talang som kallar sig något helt annat. Det var kul att både se och lyssna på – se video nedan.



I stort kändes det som sagt som om det var ungdomarnas kväll ikväll och säkert en fjärdedel av de närvarande gick med Hoodsfredströjor på sig och delade ut informationsmaterial om konserterna. Man verkade ändå inte följa spelschemat helt så vi fick snällt vänta in en del och missa en annan del av det som stod på vår önskelista.

Många av de medverkande företag som hade ”montrar” (läs: tält) plockade ihop och gick hem väldigt tidigt, kommentaren från en av dem vid halv sju var att de mest stod och frös.
Hoodsfred
Hoodsfred
Framför scenerna var det relativt ödsligt men framför stora scenen hittade vi till och med en liten orm i publiken.
Hoodsfred
Och längst bortanför KFUM-gården hittade vi ett tivoli!
Hoodsfred
Ny dag imorgon och jag hoppas på både bättre väder och fler besökare.

Andra bloggar om: , , ,
Taggar:
KistaKategori: Kista, Saker att göra & se

En kommentar till “Hoodsfred i Kista – dag 1”

  1. Robban:

    Killen heter Artiom och är från Husby. Största talangen.

Kommentera