Bravo KistaChic

tisdag 25 juli 2006 kl 17:22

KistaGrannarna fick sig precis ett gott skratt.

Jag har i eftermiddag suttit på varma balkongen och skrivit på ett brev. Varje gång jag lämnat balkongen har jag lagt brevbladen under allehanda tyngder men tydligen räckte det inte till. Helt plötsligt såg jag alla bladen spridda över balkonggolvet – bortsett från blad tre.
KistaChic: Neeeeeej

Mycket retligt låg det på golvet på balkong under mig. Jag rusande ner och ringde på dörren men den nyinflyttade (!) grannen verkade inte vara hemma och öppnade inte. Uppfinnar-Jocke inom mig plockade fram snöre, dubbelhäftande tejp och lite annat mysko för att se om jag möjligtvis kunde få tag i pappersuslingen från ovan. Mycket roande scenario (och KistaGrannarna nedanför sprang med en gång in för att hämta kameran).
Men lagom till att jag började fira ner snöre så dök förstås den nyinflyttade grannen upp på sin balkong och undrade vad jag pysslade med.

Nu är brevblad nr 3 tillbaka bland sina syskon, jag har fått träffa och hälsa på min alla mest nyinflyttade granne (han måste undra vad det är för kuf som bor ovanför honom) samt att KistaGrannarna på gården fick sig ett skratt (dock hann de inte ta någon bild – hurray!). En helt normal dag i Kista.

KistaKategori: Hem & bostad

2 kommentarer till “Bravo KistaChic”

 1. Rudolf:

  Vi såg fångssnöret
  Vi såg fångstyngden

  Eftersom vi aldrig så själva innovationen ”dubbelhäftande tejp” så antog vi
  att du tänkte banka dig igenom grannens balkong och sedan hämta papperet på gräsmattan under.

  Nu löste sig problemet på ett enklare sätt, så grannaranas vadslagning hann inte sätta fart.

  - En vadslagningssituation mindre…

 2. 27:

  dubbelhäftand tejp!*skratt*

Kommentera